środa, 24 lutego 2016

Koktajl pietruszkowo-bananowy


-PIETRUSZKA-

Jej nać zawiera m.in. witaminę C i E, beta-karoten, żelazo, wapń, magnez, potas, cynk i kwas foliowy.

Niech nie kojarzy się tylko z zupą...


- Koktajl pietruszkowo-bananowy


Składniki:
  • 1 banan
  • 1 pęczek natki pietruszki (ja dodaję tylko same liście, bez łodyg)
  • pół szkl. wody
  • sok z 1/2 cytryny 
  • 2 łyżki miodu

Wykonanie:

1.Wkładamy wszystko do pojemnika i blendujemy na gładką masę. Pychota!

Na zdrowie!

P.S. Naprawdę ciekawy smak:)

Pozdrawiam! A.M.

2 komentarze:

  1. Rewelacja, nie miałam cytryny więc był bardzo słodki i tego mi właśnie brakowało. Mniammmm ....

    OdpowiedzUsuń